Bli bedre kjent med Kjetil Flåten

Mange kjenner Kjetil Flåten som en av TV 2s kommentatorer under NM, eller fra pokerbordet. Men nå skal du få lese om hans aller mørkeste hemmeligheter. Eller ikke.

– Hvor er du fra?

– Jeg kommer fra en liten bygd vi kaller Fon, en halvtimes kjøretur nord for Tønsberg. Nylig satt på kartet av sambygding Jeanett Hegg Duestad. Bor ikke så langt unna i en annen liten bygd som heter Undrumsdal nå, og trives veldig godt med det også.

– Foretrekker du øl, vin, sprit eller alkoholfritt?

– Svarer «ja takk» her jeg! Jeg er veldig glad i mørk, lunken og doven øl, så i Dublin passer meg godt sånn sett. Hjemme drikker jeg alkohol utrolig sjelden. Tror nok jeg bruker vin oftere en øl hjemme.

– Hva spiste du til middag sist?

– Pizza med pepperoni. Dette vil være rett svar de aller fleste gangene jeg får dette spørsmålet.

– Hva ser du helst på TV?

– Sport og serier. Og nesten bare det.

– Hvilken låt fra hvilken artist hadde du dilla på sist?

– Sannheten her er faktisk «Dum og Deilig» fra Knutsen & Ludvigsen, og da spesielt dette meget sterke verset som alle bør tenke på nå og da: “Ingen kan ha fødselsdag hver dag, det er et år fra jul til jul. Dager fins i alle farger, også grå. Men så, den som venter han skal få.”

– Hvem er etter din mening Norges morsomste pokerspiller?

– Oi. Mange om dette beinet, men tror ikke jeg er så langt unna fasit om jeg svarer Marius Høgtun. Sitter du på bord med Marius og er sur, så er det du som er problemet.

– Hva er det forrige kjøpet du har gjort som du virkelig angrer på?

– Kjøpte noen aksjer rett før det ble krig i Ukraina. Det burde jeg ventet med.

– Hva er ditt beste barndomsminne?

– Ettersom jeg kommer fra Fon så er det veldig mange å velge mellom. Tror kanskje jeg må svare gutta jeg gikk på barneskole med. Vi var en veldig liten klasse, og hadde et ganske unikt samhold både gjennom grunnskolen, men også lenge etterpå.

– Hvilket ord bruker du for mye når du kommenterer poker?

– Dette kan jeg jo ikke svare på. Da vil alle som hører legge merke til dette ordet, og da blir det enda mer irriterende. Men som veldig mange andre bruker jeg «ehhh» for mye.

– Hvilket ord bruker du for lite når du kommenterer poker?

– Her er jeg åpen for forslag til ord jeg skal prøve å bruke i løpet av uken i Dublin. Det blir ofte artig. Ellers har jeg fått kjeft for å presentere meg for sjelden både på TV og i podcaster, så kanskje svaret er Kjetil?

TV 2 og Kjetil Flåten starter sine sendinger på TV 2 Sportskanalen/TV 2 Play med Fixed Limit-turneringen fredag 1. april.