Nordmann med til dag fire i EPT Main Event i Praha

David Vinayagamoorthy hadde en svært suksessrikt pokerår i 2021 og er nå dypt i Main Event i EPT i den tsjekkiske hovedstaden. 

Han er en av 42 spillere som har med seg sjetonger til dag fire i turneringen mandag. 1190 spillere startet turneringen for 5300 euro og genererte en prizepool der vinneren tar mer enn én million euro. Drammenseren er på en uoffisiell 22. plass med 720 000 i sjetonghaugen og er garantert minimum en tripling av inngangsbilletten. Polske Dawid Kuliberda leder feltet med 2,3 millioner med til neste spilledag.

Denne saken blir oppdatert når det foreligger en offisiell chipcount. 

Tapte liten pott

I en av de siste hendene som ble spilt søndag kveld, tapte David en pott der han spilte opp til 33 000 på blindene 8000/16 000 med to svarte syvere i cutoff. Han synte så trebettet fra storstacken Demetrio Caminita på knappen, og sammen så de tre rutere i floppen: QJ10. Det gikk check-check og så kom hjerter syv på turn som ga et nytt bud på 80 000 fra nordmannen, som fikk syn. Begge checket ruter fem i bånn og det norske settet var slått av K2, begge i ruter.

To store titler

David Vinayagamoorthy satte sitt navn på pokerkartet i fjor ved å både bli norgesmester og vinne en tittel i WSOP Super Circuit Online Series på GGPoker. Først vant han heads up-turneringen i Dublin Online Edition, før han vant WSOP-tittelen på selveste 17. mai.