TV 2 går all in i poker-NM i Dublin

TV 2 fortsetter suksessen med å dekke poker-NM og har flere ess foran og bak kameraene.

Fin Gnatt & Co har dekket poker-NM siden 2015, både i Dublin og her hjemme i Norge. Nå har de satt sammen sendeprogrammet for årets NM i poker, det første i den irske hovedstaden siden 2019. Fin Gnatt og Sverre Krogh Sundbø blir studioverter, slik normalt er. Stig Moen og Kjetil Flåten kommenterer hendene som spilles fra start til slutt.

– Vi tar sikte på å sende alt vi kan fra Dublin. Så nær det blir produsert, så tar vi sikte på å sende alt på TV 2 Play, og det vi kan på lineære TV 2 Sport 2. Kommentatorene følger sendingane uten studio fram til 7. april, opplyser prosjektleder Jonn Erik Aasen.

TV 2s sendeskjema i Dublin

Aasen forteller detaljene om eventene de kommer til å dekke i Dublin:

– Vi begynner med dag 1, fredag 1. april: Fixed Limit. Så går det slag i slag med finaledagar og nye norgesmestere nesten hver dag framover:

Lørdag 2. april: Fixed Limit

Søndag 3. april: 8-Game

Mandag 4. april: PLO

Tirsdag 5. april: Ladies og/eller Senior

Onsdag 6. april: Heads up

Torsdag 7. april: Her kommer studio med Fin Gnatt og Sverre Krogh Sundbø på plass til å følge Main Event dag 2

Fredag 8. april: Main Event dag 3

Lørdag 9. april: Main Event dag 4

Palmesøndag 10. april: Main Event finalebord

– Å samarbeide med det norske pokermiljøet er fantastisk. Vi kom inn i dette i 2015 og er blitt godt mottatt både av spillere, dealere og arrangører. Av mine snart 17 år i TV 2 Sporten og jobb rundt haugevis av forskjellige eventer, så må jeg si at ingenting er mer moro enn å jobbe med poker og det nydelige pokerfolket, skryter Jonn Erik Aasen.